Web Analytics
Stel direct je vraag

Werkwijze

 

In ons werk zijn de kernwaarden maatwerk, kwaliteit en professionaliteit altijd leidend.

Ons maatwerk komt tot uitdrukking in het centraal stellen van jouw vragen en situatie. Daar passen wij onze dienstverlening op aan; we komen met een concreet en passend voorstel dat helpt bij het beantwoorden van jouw vragen. Dat betekent geen standaard testprogramma’s, maar een op maat gemaakt traject.

Daarom gaan we graag eerst in gesprek. In een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek bespreken we wat precies je vragen zijn, en op welke wijze we je daarbij het beste kunnen helpen. Vervolgens komen we met een passende en vrijblijvende offerte. Het is vervolgens aan jou om deze offerte al dan niet te accepteren. Wanneer je een oriënterend gesprek wilt aanvragen, kun je dit telefonisch doen of via het contactformulier.

In het kader van kwaliteit en professionaliteit vinden wij het belangrijk om ons te houden aan de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Daarin staan onder andere bepalingen over de vertrouwelijkheid van de informatie. Jouw informatie wordt met niemand gedeeld zonder je expliciete toestemming. Ook de manier waarop we een onderzoek opzetten, is volgens de beroepscode van het NIP. Alleen datgene wat voor de vraag belangrijk is, nemen we mee.

Hieronder vind je enkele voorbeelden over de invulling van de verschillende trajecten die wij aanbieden. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

“De combinatie van jouw capaciteiten, interesse en persoonlijkheid is heel bepalend voor het maken van een goede studiekeuze.”
Geert

Havo-5 leerling
Studiekeuze


Lees verder
“Bij het kiezen van een beroepsrichting is heel belangrijk om naast je interesses goed naar je persoonlijkheid te kijken.”
Maartje

Afgestudeerd in Kunst- en Cultuurwetenschappen
Beroepskeuze


Lees verder
“Je profielkeuze heeft veel invloed op de studies die je straks kunt kiezen.”
Ellen

Vwo-3 leerling
Profielkeuze


Lees verder