Web Analytics
Stel direct je vraag

Loopbaanadvies

Ben je werkend of werkzoekend en weet je niet goed in welke richting je je loopbaan (verder) vorm wilt geven? Of loop je juist vast in je werk en wil je je oriënteren op andere mogelijkheden? Heb je het gevoel dat je een andere draai aan je loopbaan wilt geven, maar weet je niet hoe je dat het beste kunt aanpakken?

Adviesbureau Koers biedt op maat gesneden hulp bij het oplossen van dit soort vraagstukken. Onze psychologen hebben veel ervaring met het adviseren en begeleiden bij loopbaanvragen. Gezamenlijk komen we tot een loopbaantraject dat het beste bij jou past.

Als je net afgestudeerd bent en je afvraagt wat je het beste hierna kunt gaan doen, kijk dan eens op onze pagina over beroepskeuze.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

“Het advies wat hieruit voortkwam heeft me niet alleen geholpen om een stap in de goed richting te maken wat betreft mijn loopbaan, maar ook op persoonlijk vlak.”

Wil je meer weten over de ervaring van Wietske Baukje over het psychologisch loopbaanonderzoek van Adviesbureau Koers?

Lees hier verder

Psychologisch loopbaanonderzoek

Bij een psychologisch loopbaanonderzoek krijg je een concreet advies in welke richting je je loopbaan het beste kunt vormgeven. We brengen je interesses, persoonlijke kwaliteiten en intellectuele capaciteiten uitgebreid in kaart. Op basis daarvan geven we een advies over het vervolg van je loopbaan. Dit advies wordt persoonlijk met je besproken door de psycholoog. Je ontvangt de testresultaten en het advies in een uitgebreide rapportage, toegesneden op jouw vragen.

Loopbaanbegeleiding

Bij loopbaanbegeleiding coachen we je in je keuzeproces, zodat je optimaal in staat bent om zelfbewust loopbaankeuzes te maken. Met behulp van persoonlijke gesprekken en opdrachten stimuleren we je om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Waar je ook tegenaan loopt in je loopbaan: je kunt altijd contact met ons opnemen. We bespreken je vragen graag in een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek.

 

Neem direct contact op