Web Analytics
Stel direct je vraag

Studie- en beroepskeuzetest

Studie- en beroepskeuzetest

Als je je herkent in één of meer van onderstaande vragen, kan een studie- en beroepskeuzetest veel duidelijkheid geven. Wij hebben veel ervaring in het adviseren en begeleiden bij studiekeuze en beroepskeuze en willen je graag verder helpen. Samen met jou bepalen we de manier waarop we jouw vraag gaan beantwoorden. Dat kan met behulp van verschillende tests en/of gesprekken. Vragen die vaak spelen, zijn:

  • Ik weet helemaal niet wat ik later wil worden
  • Ik ben begonnen met een opleiding maar ik loop vast en weet nu niet hoe verder
  • Ik heb al wel een studie op het oog maar ik aarzel of dit voor mij de juiste studie is
  • Ik weet niet of  een HBO- of juist een WO-studie het beste bij mij past
  • Ik wil als werkende graag een gefundeerde keuze voor een opleiding maken
  • Ik heb een bepaalde beperking (bijv. PDD-NOS, ADHD, enz) en wil graag weten wat dit betekent voor mijn studiekeuze.

Psychologische studie- en beroepskeuzetest

Bij een psychologische studie- en beroepskeuzetest ontvang je een concreet advies welke studies goed bij jou passen. We brengen je interesses, persoonlijke kwaliteiten en/of intellectuele capaciteiten uitgebreid in kaart. Op basis daarvan geven we een advies over je studiekeuze; dit wordt persoonlijk met je besproken. Je ontvangt hiervan een uitgebreide rapportage.

Studie- en beroepskeuzebegeleiding

Bij studie- en beroepskeuzebegeleiding coachen we je in je keuzeproces, zodat je optimaal in staat bent om tot een zelfbewuste keuze voor een opleiding te komen. Met behulp van persoonlijke gesprekken en opdrachten stimuleren we jou daarbij.

Het is voor jou belangrijk om vanuit jouw individuele situatie professionele hulp te krijgen. Daarom biedt Adviesbureau Koers altijd maatwerk om antwoord op jouw vragen te kunnen geven. We geven altijd een individueel advies om recht te doen aan jouw vragen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van studiekeuze en beroepskeuze? Neem dan nu contact met ons op!

 

Neem direct contact op