Web Analytics
Stel direct je vraag


Het advies wat hieruit voortkwam heeft me niet alleen geholpen om een stap in de goed richting te maken wat betreft mijn loopbaan, maar ook op persoonlijk vlak.

Ik heb contact opgenomen met Adviesbureau Koers toen ik niet meer wist welke kant ik op wilde in mijn loopbaan. Na een oriënterend gesprek met Margo de Vries heb ik er voor gekozen om een psychologisch loopbaanonderzoek te laten doen. Het sprak me aan dat dit onderzoek zeer uitgebreid is, waarbij het niet alleen gaat om wat je wil, maar ook wat bij je past qua interesses en persoonlijkheid. Het advies wat hieruit voortkwam heeft met niet alleen geholpen om een stap in de goed richting te maken wat betreft mijn loopbaan, maar ook op persoonlijk vlak. Het contact met Margo en haar medewerkers heb ik als zeer positief ervaren. Ze nemen uitgebreid de tijd voor de testen en het adviesgesprek. Ik ben dan ook zeer tevreden over de werkwijze van Adviesbureau Koers.

Wietske Baukje
Verkoopmedewerker binnendienst
Loopbaanadvies

Delen

Wat anderen vertelden

“Ik heb door middel van persoonlijke aandacht en een professionele begeleiding een goed overwogen studieadvies gekregen.”
Abel

Havo-5 leerling
Studiekeuze


Lees verder
“Het advies wat hieruit voortkwam heeft me niet alleen geholpen om een stap in de goed richting te maken wat betreft mijn loopbaan, maar ook op persoonlijk vlak.”
Wietske Baukje

Verkoopmedewerker binnendienst
Loopbaanadvies


Lees verder
“Er werd mij goed duidelijk gemaakt wat voor eigenschappen ik heb en bij welke beroepen dit paste.”
Merel

Havo-diploma behaald
Studiekeuze


Lees verder
“De uitkomst van de test heeft mij aan het denken gezet over bepaalde beroepen die ik zou kunnen kiezen.”
Douwe

Vwo-3 leerling
Profielkeuze


Lees verder
“Door het maken van verschillende testen en het advies van Margo heb ik weer een stap gezet in mijn eigen ontwikkeling. ”
Marieke

Communicatiemedewerker
Beroepskeuze


Lees verder