Web Analytics
Stel direct je vraag

Digitaal studiekeuzetraject

Actie: professioneel studiekeuzetraject met een psycholoog via Facetime of Skype voor scherpe prijs!

Vanwege de huidige coronacrisis gaat alles ineens anders. Je hebt natuurlijk je schooltaken, maar daarnaast liggen andere zaken stil. Een mooie gelegenheid om je nu eens goed te bezinnen op je studiekeuze. Wel is het advies om zoveel mogelijk veel face-to-face contact te vermijden. Daarom bieden we nu op een nieuwe innovatieve manier onze diensten aan, ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief! Lees hieronder alles over dit traject of stel je vragen via email of de telefoon. Gelijk aanmelden? Dat kan hier.

Waaruit bestaat het studiekeuzeadvies?

  1. Intakegesprek via Facetime of Skype. In een persoonlijk gesprek met de psycholoog staan we uitgebreid stil bij jouw huidige situatie en vragen: wat is voor jou het doel van het traject en wat zijn je verwachtingen? Daarnaast bespreken we hoe jouw (school)loopbaan tot nu toe is verlopen, welke keuzes je hebt gemaakt, wat je hobby’s zijn etc. Op die manier krijgen we een goed beeld van wie jij bent en wat je wilt weten. 
  2. Digitale testafname. Je maakt de testen thuis op de computer aan de hand van een uitgebreide handleiding. We maken gebruik van testen die betrouwbaar zijn en wetenschappelijk onderzocht. Op die manier krijg je een volledig beeld van wat belangrijk is bij je studiekeuze.
  3. Uitgebreide rapportage. In deze rapportage vind je een compleet verslag van alle aspecten die in dit traject een rol spelen. De achtergrondgegevens die tijdens het intakegesprek zijn besproken en jouw vragen vind je als eerste in de rapportage. Daarna geven we een uitgebreide beschrijving van de verschillende testresultaten die uit het onderzoek naar voren komen. Tenslotte wordt in de conclusie en advies aangegeven wat voor jou vooral belangrijk is, en geven we een antwoord op de vragen waarmee je gekomen bent. Deze rapportage wordt uiterlijk een dag vóór het eindgesprek per mail naar je toegestuurd. 
  4. Eindgesprek via FaceTime of Skype. In dit gesprek, wat je opnieuw hebt met de psycholoog, bespreken we samen de resultaten van het onderzoek aan de hand van de rapportage. We stellen het advies definitief vast, mede naar aanleiding van dit gesprek.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

"Omdat ik op dit moment persoonlijk contact wil vermijden, heb ik me aangemeld voor een digitaal traject. Gemakkelijk vanuit huis, maar toch een professioneel advies. Perfect."

- Jayvano, 18

Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de video!

Waaruit bestaat de testafname?

De testen zijn gericht op twee gebieden:

  1. Belangstelling. Met behulp van een aantal verschillende testen brengen we je interesse voor verschillende richtingen, werkzaamheden en studies in kaart. We kijken ook naar toe sterk je belangstelling is voor verschillende richtingen, en welke accenten hierin te zien zijn. We kiezen bewust voor een aantal verschillende testen, die allemaal een andere manier van kijken hebben (beroepen, werkzaamheden, inhoud van studies), zodat we vanuit verschillende invalshoeken een compleet beeld krijgen van je interesses.
  2. Persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten. Hierbij kijken we naar jouw persoonlijkheidskenmerken. Wat zijn je sterke en minder sterke kanten? Het is belangrijk om daar rekening mee te houden bij je keuze. Ook besteden we aandacht aan de vraag wat jou motiveert in een studie, welke manier van leren goed bij jou past.

Onderwijsniveau

Bij deze aanbieding gaan we ervan uit dat je al weet of je een mbo-opleiding, een hbo-studie of een universitaire studie wilt volgen. Het is ook mogelijk een combi-advies te geven, waarin zowel hbo als universitaire studies naar voren komen. Wanneer je jouw niveau van onderwijs nog niet weet, neem dan contact met ons op.

Wat zijn de kosten van dit studiekeuzeadvies?

Normaal gesproken zijn de kosten van een dergelijk traject € 750,-. Als actie bieden we dit traject nu aan voor € 495,-; een korting van € 255,-!

Aanmelden

Wil je van deze aanbieding gebruik maken? Vul dan hier het aanmeldformulier in. Wij sturen je dan via email een offerte toe. Als je deze digitaal hebt ondertekend, maken we de vervolgafspraken.

 

Neem direct contact op